Αρχική σελίδαΤι είναι το spitoaggelies.grΔημοσίευση αγγελίας ΔΩΡΕΑΝΌροι δημοσίευσηςΕπικοινωνία
 
 
Συχνές Ερωτήσεις
- Πώς μπορώ να αλλάξω την αγγελία μου;
Δυστυχώς η δυνατότητα τροποποίησης των στοιχείων μίας αγγελίας δεν υποστηρίζεται ακόμα. Έτσι σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την τιμή, την περιγραφή, τις φωτογραφίες ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά το ακίνητό σας θα πρέπει να διαγράψετε την αγγελία και να την καταχωρήσετε εκ νέου.

- Πώς μπορώ να διαγράψω την αγγελία μου;
Στο κάτω μέρος της σελίδας που δημοσιεύεται η αγγελία σας θα βρείτε ένα μπλε πλήκτρο με τίτλο "Διαγραφή Αγγελίας". Αφού πατήσετε αυτό το πλήκτρο θα σας ζητηθεί ο κωδικός διαγραφής τον οποίο έχετε λάβει με e-mail κατά την καταχώρηση της αγγελίας σας. Αφού εισάγετε τον κωδικό διαγραφής και πατήσετε το πλήκτρο "Αποστολή" η αγγελία σας θα αφαιρεθεί αμέσως από το σύστημα.
Σε περίπτωση που έχετε χάσει τον κωδικό διαγραφής μπορείτε να πατήσετε επάνω στο link "Έχασα τον κωδικό". Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισάγετε το e-mail που δώσατε κατά την καταχώρηση της αγγελίας και θα λάβετε και πάλι τον κωδικό προκειμένου να διαγράψετε την αγγελία σας.

- Έχω καταχωρήσει πολλές αγγελίες. Πώς μπορώ να τις δω κάπου συγκεντρωμένα;
Στο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας του spitoaggelies.gr θα βρείτε τον σύνδεσμο "Οι καταχωρήσεις μου". Αφού πατήσετε τον σύνδεσμο θα σας ζητηθεί να εισάγετε το e-mail το οποίο δώσατε όταν καταχωρήσατε τις αγγελίες σας. Εισάγοντας το e-mail και πατώντας "Αποστολή" θα λάβετε μία λίστα με όλες σας τις αγγελίες καθώς και τους κωδικούς διαγραφής τους για να μπορείτε να τις διαχειριστείτε με πιο εύκολο τρόπο.

 

Τελευταίες Καταχωρήσεις

Ενοικιάσεις

Πωλήσεις

Copyright © 2013 Spitoaggelies. All rights reserved.