Αρχική σελίδαΤι είναι το spitoaggelies.grΔημοσίευση αγγελίας ΔΩΡΕΑΝΌροι δημοσίευσηςΕπικοινωνία
 
 
Διαφημιστείτε στο spitoaggelies.gr
Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο spitoaggelies.gr
- Η επιχείρησή σας μπορεί να προβληθεί με δυναμικό τρόπο σε στοχευμένο κοινό που ενδιαφέρεται για την αγορά/ενοικίαση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου καθώς και τον εξοπλισμό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
- Το www.spitoaggelies.gr είναι διαφημιζόμενος ιστότοπος στη μηχανή αναζήτησης της Google και δέχεται μηνιαία περισσότερους από 5.500 μοναδικούς επισκέπτες που αναζητούν ακίνητα στην Κρήτη (ακολουθεί γράφημα από Google Analytics, πατήστε για να μεγεθύνετε την εικόνα).
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται υψηλή επισκεψιμότητα και προβολή της επιχείρησής σας.

Δείτε τον πλήρη οδηγό με τα διαθέσιμα πακέτα διαφήμισης.

Το spitoaggelies.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με μορφή banner στις σελίδες του. Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σχετικά με την διαφήμιση της επιχείρησής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Η ομάδα διαχείρισης του spitoaggelies.gr θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για τα τρέχοντα πακέτα διαφήμισης και τις τιμές τους.


Ονοματεπώνυμο:


Email:


Γράψτε το μήνυμά σας:


 

Τελευταίες Καταχωρήσεις

Ενοικιάσεις

Πωλήσεις

Copyright © 2013 Spitoaggelies. All rights reserved.