Αρχική σελίδαΤι είναι το spitoaggelies.grΔημοσίευση αγγελίας ΔΩΡΕΑΝΌροι δημοσίευσηςΕπικοινωνία
 
 
Όροι χρήσης
Με την είσοδό σας στο περιεχόμενο του ιστοχώρου www.spitoaggelies.gr καλείστε να συμφωνήσετε με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση και ορθή λειτουργία του. Σε περίπτωση που διαφωνείτε με οτιδήποτε από τα παρακάτω θα πρέπει να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ιστοχώρου αλλά να αποχωρήσετε. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά όσα παρατίθενται στη συνέχεια.

Τροποποίηση όρων
Το spitoaggellies.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για ότι προκύπτει από την ενέργεια αυτή. Για το λόγο αυτό συνιστάται να επισκέπτεστε τακτικά την παρούσα σελίδα προκειμένου να είστε ενήμεροι για τους τρέχοντες όρους χρήσης του ιστοχώρου.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλα τα περιεχόμενα του ιστοχώρου (λογότυπα, κατατεθέντα σήματα, ονομασία ιστοχώρου, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες και λογισμικό) είναι πνευματική ιδιοκτησία του spitoaggelies.gr και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του spitoaggelies.gr, συμφωνείτε να σέβεστε τα πνευματικά του δικαιώματα και να απέχετε από αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση και εκμετάλλευση του υλικού που περιέχεται στον ιστοχώρο για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς έγγραφη άδεια. Οι παραβάσεις θα διώκονται ποινικά.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Τα στοιχεία αυτά ποτέ δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Το spitoaggelies.gr διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Περιορισμός ευθύνης
Το spitoaggelies.gr δεν παρέχει υπηρεσίες μεσιτικού γραφείου αλλά αποτελεί χώρο ηλεκτρονικής προβολής ακινήτων που διατίθενται προς ενοικίαση ή πώληση. Κατά συνέπεια ο ρόλος του είναι εντελώς διαφημιστικός και δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αποτυχημένες συναλλαγές ή οικονομικές ζημίες που μπορεί να προκληθούν από τις αγγελίες που δημοσιεύονται.
Παράλληλα το spitoaggelies.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ψευδή ή ανακριβή στοιχεία που αφορούν τις περιγραφές των ακινήτων όπως περιγραφή χώρων, φωτογραφιών, τιμών και γενικά οποιασδήποτε πληροφορίας που σχετίζεται με τα ακίνητα. Οι πληροφορίες αυτές αναρτώνται ηλεκτρονικά από τους υπεύθυνους των ακινήτων, στο spitoaggelies.gr και κατά συνέπεια αυτοί φέρουν κάθε ευθύνη για την πληρότητα και ακρίβειά τους καθώς και για τη διάρκεια της δημοσίευσής τους.

Κακόβουλες πράξεις
Κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του spitoaggelies.gr συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε παράνομες ενέργειες και ότι θα τηρήσετε όλους τους εφαρμόσιμους νόμους και κανονισμούς. Συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε ενέργειες που αλλοιώνουν το περιεχόμενο ή βλάπτουν την ορθή λειτουργία του ιστοχώρου. Επίσης συμφωνείτε οτι ποτέ δεν θα προσπαθήσετε την πρόσβαση σε διασφαλισμένες ηλεκτρονικές περιοχές ή ευαίσθητες πληροφορίες. Σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω το spitoaggelies.gr διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά.

Αποζημίωση
Οι χρήστες των υπηρεσιών του spitoaggelies.gr συμφωνούν ότι διατηρούν την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσουν το spitoaggelies.gr για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτοί αναρτούν και δημοσιεύουν.

 

Τελευταίες Καταχωρήσεις

Ενοικιάσεις

Πωλήσεις

Copyright © 2013 Spitoaggelies. All rights reserved.