Αρχική σελίδαΤι είναι το spitoaggelies.grΔημοσίευση αγγελίας ΔΩΡΕΑΝΌροι δημοσίευσηςΕπικοινωνία
 
 
Τι είναι το spitoaggelies.gr
Το spitoaggelies.gr αποτελεί ένα νέο εύχρηστο ιστοχώρο δημοσίευσης αγγελιών σχετικά με ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 προβάλλοντας αρχικά τα ακίνητα που βρίσκονταν στην Κρήτη ενώ από τον Οκτώβριο του 2013 υποστηρίζει την καταχώρηση αγγελιών σε όλους τους νομούς της Ελλάδας.

To spitoaggelies.gr δεν παρέχει υπηρεσίες μεσιτικού γραφείου αλλά είναι ένας σύγχρονος ηλεκτρονικός τοίχος που επιτρέπει την ανάρτηση αγγελιών ακινήτων σε οποιονδήποτε επισκέπτη του.

Εδώ θα βρείτε αγγελίες που αφορούν την ενοικίαση ή πώληση σπιτιών, επαγγελματικών χώρων καθώς και εδαφικών εκτάσεων/οικοπέδων σε όλους τους νομούς της χώρας.

Σε ποιους απευθύνεται:
- Σε ιδιώτες που θέλουν να προβάλουν άμεσα τα ακίνητά τους προκειμένου να τα νοικιάσουν ή να τα πουλήσουν.
- Σε ιδιώτες που αναζητούν ακίνητο προς ενοικίαση ή πώληση.
- Σε μεσιτικά γραφεία και κατασκευαστές που αναζητούν ένα χώρο δημοσίευσης και προβολής των ακίνητών τους.

Γιατί να δημοσιεύσω αγγελία στο spitoaggelies.gr
- Η δημοσίευση είναι εντελώς δωρεάν
- Το ακίνητό σας μπορεί να προβληθεί με δυναμικό τρόπο μέσα από φωτογραφίες αλλά και προσδιορισμό της θέσης του στον γεωγραφικό χάρτη.
- Το www.spitoaggelies.gr είναι διαφημιζόμενος ιστότοπος στη μηχανή αναζήτησης της Google και δέχεται μηνιαία περισσότερους από 5.500 διαφορετικούς επισκέπτες που αναζητούν ακίνητα στην Κρήτη (ακολουθεί γράφημα από Google Analytics, πατήστε για να μεγεθύνετε την εικόνα). Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται υψηλή επισκεψιμότητα στις δημοσιευμένες σας αγγελίες.

Γιατί να αναζητήσω ακίνητο στο spitoaggelies.gr
- Η μινιμαλιστική του σχεδίαση σας επιτρέπει να βρείτε αυτό που ψάχνετε άμεσα με ελάχιστο κόπο.
- Η αναζήτηση ακίνητου μπορεί να γίνει ακόμη και με εποπτικό τρόπο μέσα από πλοήγηση στον χάρτη της περιοχής που σας ενδιαφέρει.

 

Τελευταίες Καταχωρήσεις

Ενοικιάσεις

Πωλήσεις

Copyright © 2013 Spitoaggelies. All rights reserved.