Αρχική σελίδαΤι είναι το spitoaggelies.grΔημοσίευση αγγελίας ΔΩΡΕΑΝΌροι δημοσίευσηςΕπικοινωνία
 
 
Συμβουλές αναζήτησης
Στη σελίδα αυτή θα βρείτε συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία της αναζήτησης, διαβάστε προσεκτικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να αναζητήσετε και με μικρά και με κεφαλαία γράμματα
Μπορείτε να γράψετε και μικρά και κεφαλαία γράμματα. Δεν έχει διαφορά αν χρησιμοποιήσετε μικρά ή κεφαλαία, τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα είναι ακριβώς τα ίδια.

Δεν χρειάζονται απαραίτητα τόνοι
Δεν έχει διαφορά αν τονίζετε ή όχι τους όρους (λέξεις) κλειδιά που αναζητάτε, το σύστημα τα αναγνωρίζει σε κάθε περίπτωση με τον ίδιο τρόπο και σας δίνει τα ίδια αποτελέσματα.

Κάθε όρος πρέπει να έχει 3 τουλάχιστον χαρακτήρες
Οι λέξεις κλειδιά που εισάγετε πρέπει να αποτελούνται από 3 τουλάχιστον χαρακτήρες, σε αντίθετη περίπτωση το σύστημα δεν επιστρέφει αποτελέσματα.

Δεν χρείαζονται εισαγωγικά
Δεν χρειάζεται να τοποθετείτε τις λέξεις κλειδιά σε εισαγωγικά ή ανάμεσα σε άλλους χαρακτήρες, το σύστημα θα σας επιστρέψει σε κάθε περίπτωση τα ίδια αποτελέσματα αναζήτησης.

Μπορείτε να συνδυάσετε λέξεις κλειδιά
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς όρους ταυτόχρονα. Οι όροι λειτουργούν συνδυαστικά και το σύστημα σας παρουσιάζει αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Παράδειγμα: Αν αναζητάτε μία γκαρσονιέρα στην περιοχή Μασταμπά του Ηρακλείου μπορείτε να εισάγετε οτιδήποτε από τα παρακάτω έχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα:
- Γκαρσονιέρα Ηράκλειο Μασταμπάς
- γκαρσονιερα ηρακλειο μασταμπας
- γκαρσο ηρακλειο μασταμπα
- γκαρσο ηρακ μασταμπ

Μπορείτε να αναζητήσετε αγγελία με τον κωδικό αναφοράς της
Μπορείτε να βρείτε την αγγελία που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό αναφοράς της. Απλά συμπληρώστε τον κωδικό και πατήστε το πλήκτρο "ΟΚ", το σύστημα θα σας εμφανίσει την αγγελία που αναζητάτε.

 

Τελευταίες Καταχωρήσεις

Ενοικιάσεις

Πωλήσεις

Copyright © 2013 Spitoaggelies. All rights reserved.